forum młodzieży czarnkowskiej
Forum można nazwać jak najbardziej nowym. Każdy od czegos zaczyna. Proszę o propozycje typu jakia skórka, kolor, etc. Prosze również o wysyłanie propozycji, jaki avatar mógłby się znajdować jako główny na forum. Proszę o linki URL.
Baś napisał:
ktoś kto ma do czynienia z photoshopem
czytaj : admin łosiu xD można strzelić fotkę w plenerze (baś + lustrzanka ?? ) ale jak troszkę słońce zaświeci, bo tak to ponuro teraz
Sorki za niebyt większy niż byt. ;p więc jak będzie czas i chęci to myślę, że problemyu nie będzie. tymczasem pomyślę nad tymczasowym.
p.s. Nie chciałbym, aby forum było zaśmiecane całkowicie niebezpiecznym spamem. Jak najbardziej mile widziane są PM z info w razie cuś. wiadomo. od razu wywalać nie będziemy czas ożywić powoli forum, wel wskrzesić nawet, bo sporo osób w jeden dzień potrafiło odwiedzić tą strokę ;-)
mów mi jeszcze... Jestem posiadaczem rudej mozilli i nigdzie indziej nie robi problemów, jeżeli wytłumaczysz mi co to jest 'macromedia flash player' to spróbuję to 'naprawic' xD
www.adobe.com/products/flashplayer
Jednym z powodów nie działanie wtyczki Flash Playera może być wirus;) Jeżeli ktoś ma no "słaby" antywirus może takiego wirusa nie wykryć, a wtyczka obojętnie co zrobimy i tak nie będzie działać Warto więc zainstalować inny antywirus np Kasperski, NOD32 i przeskanować komputer:)
Ostatnio edytowany przez komun (2009-03-20 14:12:18)